När man driver ett företag är det hela ens uppträdande och utseende som skapar varumärket. Besökare kommer omedvetet att se hur du har inrett ditt kontor, hur du klär dig, och varifrån du gör dina inköp.  Om du har ett startkapital kan det vara ide att redan från början lägga lite energi på att utforma ditt kontor som du verkligen vill ha det. Dels för att du ska trivas bättre och för att du ska känna att du lever din dröm, men även för att skapa en bild av ditt företag som du vill att kunderna ska bära med sig.
Om du vill att ert företag ska upplevas som enkelt och billigt kanske du köper enkla modeller av möbler för att visa hålla igen på kostnader och att du kan erbjuda kunden en billig produkt.

Om du vill att ditt företag ska upplevas som exklusivt och påkostat kanske du köper unika, gedigna möbler, som gör att både du och din kund känner sig omhändertagna på kontoret.
AZ Design producerar och designar stoppmöbler helt efter dina önskemål. Du kan utforma din soffa, fåtölj eller fotpall precis som du vill ha den.  Kanske är det just i den fåtöljen som du sedan ska sitta och komma på din bästa affärside eller skriva under ditt viktigaste affärskontrakt. De både till företag och privatpersoner.

Genom att arbeta direkt med produktionsenheterna kan man hålla nere priserna och garantera hög kvalité genom hela produktionsprocessen. Man har även ett stort utbud av färdiga stolar,  bord och andra möbler till konkrrenskraftiga priser.

 
Du kan välja mellan en rad varumärken t.ex. Fatboy Flux Global eller Ilpo Design men även AZ designs egna designer.
Möblerna från AZ Design passar naturligtvis också bra för den som driver förtag i offentliga miljöer där man kan skapa sin egen utformning på stoppade sittmöbler och kombinera med klassiska restaurangbord. Köp här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. möbler till företag | mobler-se.com says:

    […] Möbler på nätet till ditt företag | bissniss.se Svensk …När man driver ett företag är det hela ens uppträdande och utseende som skapar varumärket. Besökare kommer omedvetet att se hur du har inrett ditt kontor, hurGÅ TIL HEMSIDAN! […]

Leave a Reply