Som företagare är det ofta svårt att hinna med allt som ska göras. Allt ifrån att förhandla om avtal till att göra inköp av förbrukningsvaror. Med lessmore kan man enkelt bli medlem kostnadsfritt och ta del av färdigförhandlade storköpsavtal på frakt, inköp och mycket mera. Man kan också göra billiga kreditupplysningar på kunder och mycket mer.  Genom att lessmore har en mängd små och medelstora företagare anslutna har man förhandlat fram avtal som är minst lika fördelaktiga som de storföretagen får och dessutom sparar det en massa tid då allt redan är klart att använda eller ta del av. Om man använder tjänsterna mycket kan man bli betalande kund och få ännu större rabatter på t.ex. frakter.

Andra fördelar är att du får en samlingsfaktura i efterahand som samlar ihop alla dina inköp och beställningar via lessmore även om det är från olika leverantörer. Med orderhistoriken online har du också full koll på dina tidigare beställningar ordrar och fakturor.

Bli medlem på lessmore nu du också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Lessmore förenklar vardagen för småföretagaren - zentreprenör says:

    […] mer om hur det fungerar här eller bli medlem på lessmore själv direkt och testa utan […]

  2. Företag som utnyttjar webbens stora spridning | Jakob Svensson says:

    […] Det är gratis att ansluta sig och man kan betalande kund och få ännu högre rabatter. Läs mer om hur lessmore fungerar eller bli medlem i lessmore […]

Leave a Reply