Att ha ett nyhetsbrev är ett bra sätt att behålla kunder och läsare.
Tre epostsystem som alla fungerar bra om man har stora epost databaser är
http://www.mailchimp.com
och
http://www.getanewsletter.com

Du kan testa att göra utskick i alla dessa gratis. FÖr stora volymer har newsberry de lägsta priserna, men om man har under 2000 mottagare så är mailchimp helt gratis. En annan fördel med mailchimp är att det finns bra plugin till wordpress så att bloggläsare lätt kan anmäla sig till ett nyhetsbrev.
Ytterligare tre epostsystem som generellt har lite högre priser men med många mallar och bra gränssnitt för att skapa olika former av nyhetsbrev är
http://www.icontact.com
http://www.campaigner.com
http://verticalresponse.com
De har alla funktioner för att enkelt skapa mail ifrån mallar och även möjligheten att göra utskick
till segment av tidigare gjorda utskick, t.ex. de som inte öppnat eller de som har klickat i mailet. Även här finns wordpress plugin och man testa att göra utskick till ett par hundra mottagare gratis.
En tredje grupp där slutsumman för utskick ofta blir lite högre men där man får omfattande support och mycket möjligheter till personalisering är
http://www.paloma.se/
http://www.compost.se
http://www.apsis.se/
http://relationbrand.com
http://www.myemma.com/
och
http://www.ennect.com/
På t.ex. Paloma kan man välja till olika moduler där det blir billigast om man bara vill göra epostutskick, men där det tillkommer kostnader om man vill ha tillgång till statistik eller möjlighet att göra undersökningar. Men som sagt. Man kan testa de flesta gratis su du kan själv se vilka som passar dig.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply