Vinn boken Björn Söderberg- Entreprenör utan gränser.

I boken Entreprenör utan gränser berättar Björn om hur han började sitt sociala entreprenörskap.

Bissniss.se tävlar ut ett exemplar av Björns första bok. Entreprenör utan gränser.

För att delta i tävlingen, Skriv en kommentar till detta inlägg och motivera varför du vill vinna boken.  Vinnaren kontaktas via epost och boken skickas sedan hem till vinnaren.

Tävlingen pågår fram till 15/8 2013 och enväldig dommare är Jakob Svensson ansvarig utgivare av bissniss.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 Comments

 1. Maria Johansson says:

  Jag önskar att vinna boken då jag för ett antal veckor sedan fick ett spontant infall att börja läsa företagsekonomi. Jag har aldrig i hela mitt liv tänkt mig en framtid som entrepenör/företagare men plötsligt vill jag inget hellre. Jag är omåttligt intresserad av att lära mig mer och vill, vill, vill läsa Björns bok, så snälla låt mig vinna den!

 2. Carina Gerdin says:

  Min dröm är att få öppna eget, en inredningsbutik. Och jag kan verkligen ingenting om hur man startar eget etc…men jag vill lära mig för min dröm ska bli sann, det har jag gett mig den på 🙂

 3. Johan Lindfors Larsson says:

  Jag har bestämt att nu är det dags att förändra mitt liv och vart är det då bättre att börja än med en bok av en man som vet vad han talar om?!

 4. Jessica says:

  Det är verkligen dags att omdirigera karriärskutan,
  ”Entreprenör utan gränser” kan jag förstås inte vara utan…

 5. Emma J says:

  Jag är precis på väg att starta eget men det skrämmer mig. Har ingen erfarenhet utan bara en dröm som jag vill förverkliga. Allt stöd och alla idéer jag kan få skulle betyda så oerhört mycket så jag hoppas verkligen att jag vinner denna bok!

 6. Pernilla L says:

  Jag läser ekonomi på gymnasiet och har börjat intressera mig för entreprenörskap. Att vinna boken ”Entreprenör utan gränser” är något jag vill, att få läsa vad någon skriver av erfarenhet och inte bara i faktaböcker.
  Jag vet inte vart jag är på väg – om jag ska jobba med t.ex. bokföring eller starta eget, hur som helst skulle det var intressant att läsa Björn Söderbergs bok.

 7. Anna-Karin Österström says:

  Önskar denna bok till min kreativa 17 åriga dotter som redan startat sitt företag. Tips som denna bok kan ge henne vore toppen.Hoppas på turen så blir hon nog överaskad.

 8. Michaela Lindh says:

  Till hösten börjar jag plugga ekonomi på högskola och kommer göra det under fyra års tid, det är ett ämne jag brinner för och absolut vill jobba med i framtiden. Att läsa denna bok hade förberett mig på det som väntar uder dessa åren och titeln kund einte varit mer klockren, jag vill läsa och lära! 🙂

 9. Daniel says:

  Det som vet mest vinner. Eller? Nja, helt säkert är iallafall att kunskap är makt. Makt att hur på bästa sätt hantera diverse. Många går runt och funderar på att driva eget men långt ifrån alla vågar. Varför? Jag tror på fler böcker såsom ”Entreprenör utan gränser” där folk gör och berättar hur och inte en massa fakta och regler… =)

 10. Mikael Gustafsson says:

  Jag behöver verkligen nya idéer och vinklar på saker och ting. Sitter lite fast i mina tankar om att starta företag då mitt liv snarare jämt är så begränsat.

 11. Hanna N says:

  Jag vill ge den i present till min sambo som driver ett eget företag.
  Tyvärr är han nu ringrostig efter ett års väntan på operation, och vad kan då vara bättre att läsa än den här boken?!

  Mvh

 12. Anders Backman says:

  Utmaning. Glädje. Action. Affärer. Kreativitet. Utlopp. Nätverk. Affärsidé. Lönsamhet. Energi. Kämpa. Medier. Entreprenörskap. Det finns så mycket jag vill lära mig av denna bok!

 13. Johan says:

  Då jag just nu är i uppstarten av min egen verksamhet är all input välkommen och den här boken tror jag verkligen kan vara intressant.

 14. Marie says:

  Begränsningar, finns dom? Det beror nog mest på den egna inställningen… Med positiv framåtanda, ett öppet sinne och en stor portion jäklar anamma, kan man komma i princip hur långt som helst! Möjligheterna finns överallt. Jag vill gärna läsa mer om hur man kan upptäcka dessa!

 15. Annika Nilsison says:

  Jag har aldrig velat starta eget. Så har jag alltid sagt i alla fall. Men jag dras hela tiden in i olika engagemang för utsatta i samhället, och har fått flera förfrågningar om jag inte skulle ”konsulta” istället för att bara ”jobba ideellt”. Socialt entreprenörskap – det är kanske något för mig ändå!?

 16. admin_bissniss says:

  Vinnare i tävlingen blev Maria Johansson med motiveringen:

  Jag önskar att vinna boken då jag för ett antal veckor sedan fick ett spontant infall att börja läsa företagsekonomi. Jag har aldrig i hela mitt liv tänkt mig en framtid som entrepenör/företagare men plötsligt vill jag inget hellre. Jag är omåttligt intresserad av att lära mig mer och vill, vill, vill läsa Björns bok, så snälla låt mig vinna den!

  Vinnaren är kontaktad via epost.

  Missa inte kommande tävlingar på bissniss.se för din chans att vinna.

 17. Vinn boken ”Framgång – 20 svenska entreprenörer om vägen till toppen” | bissniss.se Svensk internet business says:

  […] i tidigare tävlingen med  boken entreprenör utan gränser är avslutad och vinnaren är meddelad via epost och i […]

Leave a Reply