Nu är det dags för ytterligare en tävling här på bissniss.se
Och denna gången är det inte bara en bok som tävlas ut utan 10 lyckligare vinnare får varsitt exemplar av Tore Friskopps bok ”Sagor från verkligeheten”.

I boken sagor från verkligheten delar Tore med sig av sina kunskaper som förvärvats genom hårt slit och problemlösande i rollen som e-handlare.

Varje kapitel, är en sann berättelse om en händelse och konkreta tips vad man kan lära sig av den.

Däribland konkreta tips på hur du…

…kortar ner myndigheters handläggningstid
…sparar pengar i uppstartsfasen
…går på branschmässor gratis
…vinner en förhandling
…sänker din lokalhyra

sagor från verkligheten

sagor från verkligheten

Tävlingen avslutas 15/10 2013 och vinnaren utses bland de personer som innan dess har kommenterat detta inlägg och motiverat varför man vill vinna. Enväldig domare är jakob svensson, ansvarig utgivare för bissniss.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Comments

 1. Sophie Michelle Persson says:

  Jag är en av de där personerna som står i valet och kvalet om att våga mig in i e-handels branschen. Jag behöver mer information, och en liten gnutta självförtroende, innan jag är framme och törs slänga mig ut i det okända! En bok med sagor från verkligheten skulle passa helt perfekt i det här läget.

 2. Johan Lindfors Larsson says:

  Jag är nu i ett skede i mitt liv där jag står inför ett vägskäl… antingen håller jag på med det jag gör eller så tar jag mig i kragen och gör det jag verkligen vill göra.
  Den här boken skulle verkligen få mig att våga ta steget in i e-handels branschen.
  Inte bara skulle jag bli lyckligare av att äntligen få göra vad jag vill, jag skulle också få rätsida på livet.

 3. Annica says:

  Det skulle vara intressant och få lärasig mer om sänka sin lokalhyra eftersom jag tycker att vissa hyror är för skyhöga och det finns brister i det man hyr. Därför skulle jag vilja läsa den här boken och få mer kött på benen.

 4. Jesper Sköld says:

  Att läsa om andras lycka kanske kan få mig att äntligen ta steget fullt ut och bli min egen boss. Vem vet vad för lycka denna bok kan åstadkomma i mitt liv?

 5. Sara says:

  Jag har länge varit sugen på att starta eget, men har haft många frågor och därmed varit rädd. Kanske kan man få lite mod genom att läsa den här boken

 6. Arne says:

  Kan ju alltid vara roligt att läsa boken och fundera över hur livet hade blivit om man vunnit den för sådär 50 år sedan!

 7. Emma J says:

  Jag vill ju skapa och göra något nytt. Men rädslan har stoppat mig så jag har flytt. Med en bok i hand som ger mig hopp. Jag hoppas att jag aldrig säger stopp!
  Hoppas så att jag vinner den här boken och med bokens hjälp kan skapa min egna framtid!

 8. Niklas says:

  Som framtida inköpare vill jag inte gå bet, på grund av brist på erfarenhet, så för att på detta råda bot, tar jag gärna Tores tips emot, så blir jag genast lite mera klok, tack vare denna oumbärliga bok!

 9. Johan says:

  Då jag just nu är i uppstartsskedet för min egen firma skulle lite rolig läsning med bra tips som kan komma till nytta passa som handen i handsken.

 10. Benjamin Svensson says:

  Vore intressant att höra, vad man kan göra, för att inte göra alla missar, men jag gissar, att jag ändå kommer göra en och annan. Men nu kanske det räcker med varannan.

 11. Sven says:

  Man ska lära av andras misstag för man hinner inte göra alla själv.

 12. Susann says:

  Hej!
  Jag har nått medelåldern och tänker att det är nu eller aldrig som jag måste förverkliga mina drömmar. Jag måste våga satsa på mig själv och min dröm. En bok är en början, en spark i baken kanske… Att äntligen våga ta steget!

  Med vänliga hälsningar från kalla norr!
  //Susann

 13. admin_bissniss says:

  Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är kontaktade via epost

Leave a Reply