Oavsett var i livet eller i sin affärsverksamet man är så är det viktigt att fortsätta utvecklas, ta hand om sin hälsa och sina relationer.

Det är väldigt stumulerande att gå på föreläsningar och seminarier kring personlig utveckling. Men risken är att man är peppad bara några dagar efter seminariet och väl tillbaka på kontoret är risken stor att man faller tillbaka i gamla hjulspår. Även artiklar och bloggar om personlig utveckling är en viktig del av sin dagliga utveckling men det är sällan man kan fördjupa sig i ett specifikt ämne, utan det blir ofta översiktligt och om man inte återkommer och repeterar innehållet kan det också vara svårt att ta till sig.

Därför är böcker inom personlig utveckling, mental hälsa en värdefull källa för att både fördjupa sin kunskap inom ett område men också återkomma till det så ofta att det blir en del av sin dagliga rutin.
Att ta en halvtimma egentid på morgonen  eller kvällen och fördjupa sig i ett ämne inom personlig utveckling eller mental hälsa kommer göra att man fortsätter att utvecklas och föra in nya vanor i sina dagliga rutiner.

mind-set hittar du en rad böcker  inom personlig utveckling träning och mental hälsa. Böckerna skickas fraktfritt hem till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply