Det är ingen hemlighet att det är mycket jobb och även tidskrävande att starta upp ett framgångsrikt företag.  Som enmansföretagare  behöver man kunna det mesta själv och mycket tid går åt till att lära sig nya nödvändiga kunskaper.

För att det inte ska bli för övermäktigt bör man leta efter uppgifter som ger synergieffekter. Om du behöver lära dig något nytt inom ett ämnesområde.  Läs inte bara en bok utan skriv även ner det. Kanske kan du skriva några bloggposter eller gästblogga om ämnet för att dela kunskapen med andra och på så sätt även kunna skapa inlänkar till din huvudverksamhet. Du kanske t.o.m. lär dig så mycket att du kan hitta någon som betalar dig för att hålla en föreläsning inom ämnet.

Eller om du behöver lära dig någon ny teknik på datorn eller skapa en ny funktion på webbsidan. Kanske det finns någon annan företagare som har samma behov och som du kan sälja tjänsten till.

Ska du besöka en annan stad privat. Kanske får du någon tid över till ett affärsmöte eller att marknadsföra ditt företag med flyers om du är i ett område där du når din målgrupp etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply